Glas vervangen in Sneek

Heeft u nog enkel glas in uw woning, maar vindt u het tijd worden voor dubbele beglazing? Wilt u weer terug naar de oorspronkelijke staat van uw huis, en wilt u glas-in-lood laten plaatsen? Voor glas vervangen kunt u in de regio Sneek altijd terecht bij Van Reenen Glas. Onze ervaren vakmannen zijn u graag van dienst.

Ruit vervangen?

Overgaan van enkele naar dubbele beglazing biedt diverse voordelen. Niet alleen zal uw woning minder tochten; het scheelt ook flink op uw stookkosten! Op het gebied van dubbel glas is bijzonder veel mogelijk. Onze specialisten kunnen bijna elk soort glas vervangen. We hebben een uitgebreide selectie glassoorten op voorraad, zodat u nooit lang hoeft te wachten. Ramen vervangen kunt u met een gerust hart aan onze professionals overlaten.

Neem contact op

Meer weten over de verschillende glassoorten die wij kunnen leveren? Op deze pagina vindt u aanvullende informatie. Vanzelfsprekend staan wij u ook graag persoonlijk te woord. Vul het contactformulier op deze website in om een afspraak te maken, of bel ons direct op 085 - 580 42 05. Of u nu een enkel raam vervangen wilt in huis, of alle beglazing van uw woning wilt vernieuwen: wij staan in Sneek en omgeving voor u klaar!