Glashandel actief in Sneek

Voor het bestellen van glas in Nederland en België kunt u terecht bij Van Reenen Glas. Wij produceren glas in onze eigen fabriek waardoor wij onder andere isolatieglas op korte termijn produceren en leveren. Bovendien is het mogelijk om glas geheel op maat bij ons te bestellen.

De samenstelling van het glas kunt u helemaal zelf bepalen. Wij beschikken over moderne apparatuur waarbij het mogelijk is om verschillende glassoorten te combineren en op maat te laten maken. Uw bestelling kan de eerst volgende werkdag afgehaald worden bij onze fabriek in Drachten. Wilt u meer informatie of meteen een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op via 085 - 580 42 05 of vul het contactformulier in.

Eigen glaslijn

Onze eigen glaslijn genaamd ReenPane© bestaat uit verschillende typen hoogrendementsglas. Dit eigen geproduceerde glas is betaalbaar, energiebesparend, duurzaam en heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding. U heeft de keuze uit de volgende types ReenPane© glas: Basic, Super Plus, Excellent en Super Excellent. De glasdikte en spouwbreedte kunnen naar eigen wens worden aangepast. Wij leveren alle glassoorten van 12 tot 60 mm dik.

Bij het bestellen van ReenPane© Super Plus of Excellent en het daarna laten plaatsen door onze specialisten krijgt u 20 jaar garantie, zo kunt u gerust de toekomst tegemoet met Van Reenen Glas.

*) Op onze producten, leveringen en montages zijn de Algemene voorwaarden Van Reenen Glas, Onderhoudsvoorschriften Van Reenen Glas en Garantiebepalingen Van Reenen Glas van toepassing.

Historie Van Reenen Glas

Van Reenen Glas is opgericht door Ernst Jacobus van Reenen. Het bedrijf is in 1965 gestart aan de Witstraat in Breukelen. De zoon van Ernst Jacobus, Edwin van Reenen is op zestien jarige leeftijd begonnen in de glas wereld. In 1992 nam hij het stokje over van zijn vader en het bedrijf verhuisde naar de Dukdalf 19 in Drachten. Sinds 2011 is het hoofdkantoor en de werkplaats gevestigd aan de Pyriet 23 in Drachten. Vanuit hier kunnen wij zowel consumenten als bedrijven uitstekende service leveren. Van advies tot een compleet totaalconcept.

Contacteer Van Reenen Glas voor een glashandel in Sneek

Voor het bestellen en plaatsen van glas in Sneek kunt u terecht bij Van Reenen Glas. Wij kunnen glas op maat voor u samenstellen en monteren. Uw bestelling kan de eerst volgende werkdag opgehaald worden bij ons magazijn in Drachten. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via 085 - 580 42 05 of vul het contactformulier in. U kan ook direct een bestelling plaatsen dan gaan wij snel voor u aan de slag.