Glaspartner zakelijk Sneek

Als glaspartner in Sneek helpen wij u bij verschillende projecten van klein tot groot en bestaande gebouwen tot nieuwbouw. Bent u een winkelier, aannemer, huizenbezitter of werkzaam bij een woningbouwvereniging? Dan kunnen we voor u glasservice op maat aanbieden. Voor het produceren en plaatsten van glas bij onder meer nieuwbouwprojecten, bedrijfspanden of woonhuizen kunt u ons inschakelen. Wij plaatsen isolerend glas dat goed voor het milieu is en daarnaast stookkosten bespaard.

Bij Van Reenen Glas profiteert u van korte levertijden, doordat wij glas op maat zelf produceren en leveren. Wij hebben een grote voorraad van diverse glassoorten en kunnen daardoor elke klus snel uitvoeren.

Wilt u glas laten leveren en installeren door een deskundig bedrijf in Noord-Nederland? Van Reenen Glas heeft veel te bieden, zo produceren wij ons eigen isolatieglas en kunnen daardoor glassoorten als HR++ en HR+++ snel leveren. Maakt u gebruik van de spoedservice dan kunnen wij het juiste glas direct samenstellen en de volgende werkdag al leveren.

Glas uit eigen fabriek

Wij leveren en plaatsen glas op maat uit eigen fabriek en kunnen hierdoor glas precies naar wens samenstellen. Er zijn veel verschillende glascombinaties mogelijk zoals: dubbelglas, driedubbelglas met veiligheidsglas of brandvertragend glas. Dit doen wij precies zoals u wenst!

Onze werkplaats in Drachten beschikt over de modernste apparatuur om glas te slijpen, op maat te maken en te zagen. U kunt kiezen uit verschillende glasdiktes van 12 tot 60 mm. Doordat wij het glas zelf produceren kunnen wij glas de eerst volgende werkdag leveren. Daarnaast is het mogelijk om het door u bestelde glas bij onze locatie zelf af te halen. Naast glas verkopen wij diverse soorten kitten en afdeklatten.

Het leveren en plaatsen van glas behoort ook tot de mogelijkheden. Wij hebben diverse glaswagens die dagelijks glas leveren en plaatsen in heel Nederland en België. Met onze spoedservice zijn wij dag en nacht bereikbaar om glasschade te repareren in Groningen en Friesland.

Van Reenen Glas uw glaspartner in Sneek

Wordt Van Reenen Glas uw glaspartner in Sneek en omgeving? Ga voor een deskundig en vakkundig glasbedrijf dat snelle levertijden en uitgebreide mogelijkheden biedt. Wij noemen dit het Van Reenen Totaalconcept. Bel ons op 085 - 580 42 05 of vraag een offerte aan via het contactformulier.